Qui som?

Dones del món de l’educació, cultura, voluntariat, comerciants, àvies, mares, filles, GERMANES

 Qui som:

Som una entitat feminista en construcció que té com a objectiu prioritari l’enfortiment del paper de la dona al nostre barri i al món, per tal d’assegurar la nostra llibertat en tots els àmbits de la vida.

Comptem amb una àmplia representació de dones del món de l’educació, cultura, voluntariat, comerciants, àvies, mares, filles, GERMANES, amb moltes ganes de dur-ho a terme.

Estem tot just començant a establir les bases d’Amalvígia i ho emprenem amb tota il·lusió que comprèn un projecte tan engrescador.

Objectius:

Organització, sororitat, solidaritat i lluita des de la nostra consciència de dones, és el que Amalvígia Grup de Dones de Bellvitge volem impulsar de totes les maneres possibles per a estendre el feminisme com a garantia d’igualtat i justícia.

Bellvitge, barri obrer i compromès, ha estat sempre un exemple de lluita veïnal. Un veïnat que unit i decidit, va aconseguir les millores que moltes veïnes reclamaven. Volem donar veu a totes aquelles dones que van lluitar i lluiten pel nostre barri, creant-hi un espai per a la reflexió, conscienciació i on ens sentim segures. Avui seguim tenint moltes raons per lluitar i millores per reclamar: millores en seguretat, millores en educació i en igualtat.

Blog de WordPress.com.

Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar